Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

busreis weissensee

Busreis Weissensee 2020, Oostenrijk

Alternatieve elfstedentocht
Vertrekdata op 17, 21 en 24 januari 2020
  • Alternatieve Elfstedentocht
  • Voor uw hotel afgezet
  • Op één dag 200 kilometer schaatsen
  • Natuur, uitdaging en plezier!

Weissensee 2020

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) organiseert al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw Alternatieve Elfstedentochten. Sinds 1989 is de Weissensee in Oostenrijk de vaste locatie. De Elfstedentocht in Friesland is al ruim een eeuw hét evenement voor schaatsliefhebbers. Op één dag 200 kilometer schaatsen, is een unieke prestatie. De Friese wateren vriezen niet vaak dicht, maar er is een alternatief! Op de Weissensee in Oostenrijk wordt iedere winter weer geschaatst en jij kunt er met de bus heen.

Busreis Weissensee

Durf jij de uitdaging aan? 50, 100 of zelfs de klassieke 200 kilometer schaatsen op de Weissensee? Ben je op zoek naar een unieke combinatie van schaatsen, natuur, uitdaging en plezier? Zet dan de evenementen van 2020 alvast in je agenda: vanaf 21 januari tot en met 1 februari wordt er weer geschaatst op de Weissensee.

Weissensee bus

Komend jaar verzorgt BBA Tours opnieuw de busreizen naar de Weissensee. Deze busreis Weissensee heeft opstapplaatsen in Utrecht en Zevenaar. De bus vertrekt om 19:00 uur in Utrecht en komt een uur later in Zevenaar, 20:00 uur, aan. Hiervandaan gaan we met de bus verder naar Weissenee. Er zijn verschillende uitstapplaatsen in Oostenrijk, zoals Obersdorf en Neusach. Klik snel verder om jouw datum voor de busreis Weissensee te boeken.

Reserveer via dagtocht.nl

Categorie: .

Meer info

Weissensee 2020

Door de unieke ligging, de Weissensee ligt tussen de bergen, is het een mooie locatie om te schaatsen. Het meer is 14 kilometer lang en er zijn twee ijsbanen beschikbaar als zowel het westelijke als het oostelijke meer dichtgevroren zijn. Een ijsbaan van 5 kilometer en een van 20 kilometer. Maar ook voor de niet-schaatser is Weissensee prachtig om heen te gaan. Je kunt hier wandelen, skiën en langlaufen.

Wil je kijken hoe het er aan toe gaat tijdens de alternatieve Elfstedentocht of de Weissensee van vorig jaar nog een keer herbeleven? Ga dan naar weissensee.nl.

Weissensee bus

Je kunt zelf met de auto naar Weissensee rijden, maar je kunt ook zonder zorgen in de luxe touringcar van BBA Tours by Kupers stappen en je in de bus naar Oostenrijk laten rijden. Er zijn verschillende opstapplaatsen, vertrekdatums en uitstapplaatsen om optimaal te kunnen genieten van uw busreis Weissensee.

Opstapplaatsen:

Utrecht, Transferium Westraven, Griffioenlaan: 19.00 uur

Zevenaar, AC Restaurant: 20.00 uur

Vertrekdata:
17 januari 2020
21 januari 2020
24 januari 2020

Retour vertrek data:
22 januari 2020
25 januari 2020
1 februari 2020

Reistip van de week!

Finish Tour de France

Lukt het Team Jumbo-visma weer om de overwinning op de Champs-Elysées te pakken?

Ga met ons mee naar de Finish van de Tour de France 2019.

Programma 28 juli 2019:

12.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs.

Na aankomst in Parijs kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Parijs bezoeken.

Rond de klok van 17.00 uur is de Grande finale van de Tour de France 2019 waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om 24.00 uur vangt het retour vertrek naar de diverse opstapplaatsen aan.