Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Safaripark Beekse Bergen

10.00 -16.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Voor alle leeftijden
  • Beste Dierentuin
  • Uniek

Safaripark Beekse Bergen is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland’! Het Afrikaanse park in Hilvarenbeek is en blijft dan ook een populaire bestemming voor meesters, juffrouwen en leerlingen die op zoek zijn naar een even leerzame als leuke en avontuurlijke schoolreis.

Klaskamer Safaripark
Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de Afrikaanse dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari bent u met uw leerlingen de hele dag zoet. Aanrader is ook de Klaskamer, dit is het Afrikaans gethematiseerde leslokaal van het safaripark. Rangers verzorgen hier speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs ontwikkelde lessen waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt.
Neem uw leerlingen dus een dagje mee naar Afrika! In Safaripark Beekse Bergen, het grootste Afrikaanse wildlifepark van de Benelux (120 hectare), waagt uw klas zich in het hol van de leeuw. Beestachtig spannend dus, maar ook leerzaam. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school.

Per bus, boot en te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen de rangers de interessantste weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even lekker bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt over de dieren! Ook de spectaculaire roofvogelshow is een absolute aanrader! Tijdens de show zie je de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Per bus, boot en te voet komen de leerlingen spelenderwijs van alles te weten over de vele dieren. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spetterende speelpret & splashende waterfun dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dan a.u.b. zo volledig mogelijk onderstaand formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een scherpe offerte.
  • Heenreis

  • :
  • Terugreis

  • :
  • Persoonsgegevens

Categorie: .

Meer info

Speelland Beekse Bergen

Voor urenlange speelfun en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn. Hier beleven kleine en grotere kinderen, maar ook de meesters en juffrouwen, een dag vol spectaculair speelplezier en spetterende waterpret!

Reistip van de week!

Finish Tour de France

Lukt het Team Jumbo-visma weer om de overwinning op de Champs-Elysées te pakken?

Ga met ons mee naar de Finish van de Tour de France 2019.

Programma 28 juli 2019:

12.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs.

Na aankomst in Parijs kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Parijs bezoeken.

Rond de klok van 17.00 uur is de Grande finale van de Tour de France 2019 waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om 24.00 uur vangt het retour vertrek naar de diverse opstapplaatsen aan.