Kerstdagtochten BBA Tours

Onze kerstdagtochten zijn weer te reserveren. Heeft u speciale wensen of wilt u liever wat langer weg neem dan contact met ons op.

Klim en Avonturenbos

10.00 -16.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Educatief
  • vanaf 6 jaar
  • Actief en avontuurlijk

Het Klim en Avonturenbos is de perfecte plek voor uw schoolreisje!

Het Klim en Avonturenbos ligt op Natuurpoort de Roovertsche Leij te Goirle. Een Prachtige locatie voor avontuurlijke activiteiten, die geschikt zijn voor individuele bezoekers en voor groepen van valide tot invalide personen. Ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en groepsuitjes.

Survivaltocht

Gewapend met een kaart, kompas en rugzak trekken de leerlingen in groepjes (o.l.v. docenten/ouders) het Avonturenbos in. Tijdens de tocht van ongeveer 5 kilometer komen ze diverse opdrachten tegen.  Aan het einde van de tocht ontvangen de groepjes materiaal om een vuurtje te maken in een grote vuurschaal. Wanneer het vuur goed brandt kunnen er marshmallows geroosterd worden.

Avonturendag

Voor een survival schoolreisje hoef je niet ver te gaan. De Nederlandse bossen zijn ook uitermate geschikt om op survival te gaan! Te midden van bosrijke landgoederen bevindt zich het Klim en Avonturenbos. De Avonturendag is een leuke combinatie van klimmen en samenwerkingsopdrachten in de bossen.

Eco Challenge

De Eco Challenge is de ideale invulling van het (educatieve) schoolreisje. De kinderen hebben na afloop een leuke dag in de buitenlucht gehad. De leerlingen gaan in groepjes (o.l.v. ouders/docenten) verschillende doe-opdrachten in de mooie, natuurlijke omgeving uitvoeren. De doe-opdrachten worden gecombineerd met een educatieve uitleg over de natuur en duurzaamheid.

Bovenstaande programma zijn samengesteld voor het basis onderwijs. Er zijn ook programma’s speciaal voor het middelbaar onderwijs.

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dan a.u.b. zo volledig mogelijk onderstaand formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een scherpe offerte.
  • Heenreis

  • :
  • Terugreis

  • :
  • Persoonsgegevens

Categorie: .

Meer info

Fun Klimmen

Kom Fun Klimmen en bedwing uitdagende klimobjecten in het Klim & Avonturenbos.
Klim bijvoorbeeld op verschillende manieren naar een plateau op de hoogte waarop jij nog naar beneden durft te springen voor de “vrije val” van 12 meter hoogte.
Beklim een hoog touwnet, de monkey-climb en kijk hoe ver je komt op de klimwand.
Ook hangen er kantelladders en kan je je balans oefenen op de slackline.

 

 

Reistip van de week!

Onze kerstdagtochten zijn weer te boeken.