Kerstdagtochten BBA Tours

Onze kerstdagtochten zijn weer te reserveren. Heeft u speciale wensen of wilt u liever wat langer weg neem dan contact met ons op.

kerstmarkt valkenburg
kerstmarkt valkenburg

Kerstmarkt Valkenburg

Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg
Geplande aankomst om 12:00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.30 uur: Retourvertrektijd
  • Kestmarkt in de Gemeentegrot
  • Sfeervol verlicht

Kerstmarkt Valkenburg

Kerststad Valkenburg is al jarenlang een van de leukste en bijzonderste kerstmarkten van Nederland. Het bijzondere aan de kerstmarkt Valkenburg is dat deze ondergronds is! Onderaan de bekende Cauberg bevindt zich de Gemeentegrot. Vanaf eind november is het gangenstelsel van de Gemeentegrot omgetoverd tot een sfeervolle en knusse kerststad. Gaat u de kerstmarkt Valkenburg busreis met ons ontdekken?

Dagtocht kerstmarkt Valkenburg

In deze verrassend mooie setting staan verschillende kramen met kerstspulletjes en kerstcadeauartikelen. Met gezellige muziek op de achtergrond kunt u hier uw hart ophalen aan de kerstsfeer. Ook de Fluweelengrot is prachtig aangekleed met sfeervolle kerstversiering. In deze grot zijn meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten uit de streek te bezoeken. Naast het winkelen kijkt u uw ogen ook uit door de wandschilderingen en sculpturen in de Fluweelengrot.

Categorie: .

Meer info

Dagtocht kerstmarkt Valkenburg

Dagtocht Valkenburg

In de grotten van Valkenburg beleeft u een prachtige dag om in de kerstsfeer te komen. Naast het bezoeken van de kerstmarkt Valkenburg in de grotten zijn er meerdere activiteiten in Valkenburg. Het centrum van Valkenburg is bijvoorbeeld ook een bezoekje waard. Hier is Santa’s village opgericht met verschillende kerstartikelen en etenswaren.

Kerstmarkt Valkenburg

In het centrum kunt u terecht bij de vele horecagelegenheden en er is een groot winkelaanbod in het winkelcentrum. En natuurlijk zijn de straten ook gezellig verlicht voor de complete kerstbeleving tijdens de dagtocht kerstmarkt Valkenburg. Twee keer per week trekt er zelfs een parade met verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums door de straten. Genoeg vermaak dus tijdens een dagtocht kerstmarkt in Valkenburg.

Kerstmarkt Valkenburg busreis

De dagtocht kerstmarkt Valkenburg bezoekt u gemakkelijk met een busreis van BBA Tours. Er zijn een aantal opstapplaatsen in Brabant om uit te kiezen tijdens de kerstmarkt Valkenburg busreis. Vanaf hier wordt u in de ochtend opgehaald en komt u om 12.00 uur  aan in Valkenburg. In de avond wordt u met volle tassen, gevulde maag en mooie indrukken weer teruggebracht. Om 18.30 uur vertrekt de bus uit Valkenburg. Let er wel op dat de entree voor de kerstmarkt in de grotten niet inbegrepen is bij de kerstmarkt Valkenburg busreis.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Onze kerstdagtochten zijn weer te boeken.