Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Kerstmarkt Oberhausen Centro
Kerstmarkt Oberhausen Centro

Kerstmarkt Oberhausen Centro (Gegarandeerd vertrek)

Mooie kerstmarkt in Duitsland
Geplande aankomst om 11:30 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.30 uur: Retourvertrektijd
  • Overdekt winkelcentrum
  • Ruim 220 winkels

Kerstmarkt Oberhausen Centro

In de periode voor kerst is CentrO Oberhausen een echte aanrader voor een kerstmarkt. Het winkelcentrum is uitbundig versierd met twinkelende lichtjes en kerstversiering. Op de promenade van CentrO is een heus kerstdorp gebouwd. De ruim 150 blokhutten zijn vrolijk versierd in kerststijlen. Kerstmarkt Oberhausen CentrO biedt de meest uiteenlopende producten: van oude ambachten tot kitscherige snuisterijen en van exclusieve delicatessen tot unieke geschenken.

Kerstmarkt Oberhausen busreis

Erg leuk ook zijn de verschillende kunsthandwerkers die hun werk tonen en bijzondere voorwerpen verkopen. U kunt ook heerlijk kerstshoppen in CentrO Oberhausen. In het grootste winkelcentrum van Europa vindt u meer dan 200 winkels; teveel om op één dag te zien. Op zoek naar uw kerstoutfit of een bijzonder kerstcadeau zult u hier vast en zeker slagen. CentrO Oberhausen biedt de perfecte combinatie van kerstmarkt en kerstshoppen, ideaal voor een leuk dagje uit. U hoeft met onze kerstmarkt Oberhausen busreis nergens aan te denken, wij brengen u en halen u weer op.

 

(23 november 2018 geen opstapplaats in Breda, Oosterhout en Den Bosch)

Categorie: .

Meer info

Kerstmarkt Oberhausen CentrO

Kerstmarkt Centro

De kerstmarkt CentrO vindt plaats in het grootste winkelcentrum van Europa. BBA Tours brengt u naar het winkelcentrum zodat u hier kunt genieten van de grote kerstmarkt. Kerstmarkt Centro is niet de enige kerstmarkt in Oberhausen, u kunt namelijk in het oude centrum van Oberhausen kerstmarkt Altstadt vinden.

Kerstmarkt Altstadt

Heeft u de kerstmarkt in CentrO helemaal gezien of meer behoefte aan een knussere kerstmarkt? In het oude stadscentrumvan Oberhausen vindt er ook een kerstmarkt plaats die u kunt bezoeken. Op deze kerstmarkt zult u ook echt het kerstgevoel krijgen, door de mooi versierde chalets, kerstmuziek en de heerlijke versnaperingen.

Kerstmarkt Oberhausen busreis

De kerstmarkt Oberhausen busreis van BBA Tours is een prettige manier om naar de kerstmarkt in winkelcentrum CentrO te gaan. Aan het begin van de ochtend komen wij u ophalen bij de opstapplaats in Brabant. Daarna zullen wij u per luxe touringcar naar Oberhausen brengen. Wij verwachten dat we hier rond half 12 aankomen. Om half 7 willen wij weer terug naar Nederland gaan rijden. U heeft dus genoeg tijd om langs alle kraampjes van de kerstmarkt Centro te lopen.  

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Finish Tour de France

Lukt het Team Jumbo-visma weer om de overwinning op de Champs-Elysées te pakken?

Ga met ons mee naar de Finish van de Tour de France 2019.

Programma 28 juli 2019:

12.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs.

Na aankomst in Parijs kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Parijs bezoeken.

Rond de klok van 17.00 uur is de Grande finale van de Tour de France 2019 waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om 24.00 uur vangt het retour vertrek naar de diverse opstapplaatsen aan.