Kerstdagtochten BBA Tours

Onze kerstdagtochten zijn weer te reserveren. Heeft u speciale wensen of wilt u liever wat langer weg neem dan contact met ons op.

Düsseldorf kerstmarkt
Düsseldorf kerstmarkt

Kerstmarkt Düsseldorf (Gegarandeerd vertrek)

Beleef de Düsseldorfse Kerstmarkt
Geplande aankomst om 11:30 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.30 uur: Retourvertrektijd
  • Gratis kerstbrochure
  • 6 verschillende kerstmarkten

Düsseldorf Kerstmarkt

In Duitsland is het al jarenlang een traditie dat in de wintermaanden in verschillende steden kerstmarkten worden gehouden. Zo vindt er ook in Düsseldorf een “Weihnachtsmarkt” plaats. Dit is zelfs een van de bekendste kerstmarkten in Duitsland. Kenmerkend voor de kerstmarkt in Düsseldorf zijn de vele pleinen waarover meerdere marktjes zijn uitgestrekt. Alle markten zijn geconcentreerd in het centrum en de pleinen staan allemaal met elkaar in verbinding waardoor het makkelijk is om te voet van de ene naar de andere markt te lopen. Door dit gevoel van verbondenheid wordt er daarom meestal over de kerstmarkt van Düsseldorf gesproken als één geheel.

Kerstmarkt Düsseldorf Bus

Hoe fijn is het al u u geen zorgen hoeft te maken over het vervoer? Ga met ons naar de kerstmarkt Düsseldorf met de bus. Tijdens de busreis kerstmarkt Düsseldorf hoeft u u geen zorgen te maken over het parkeren in de stad en wordt u gebracht en opgehaald op de kerstmarkt Düsseldorf. Alles voor een onbezorgd dagje uit met vrienden, vriendinnen, familie of het gezin.

Categorie: .

Meer info

Busreis kerstmarkt Düsseldorf

Locaties Düsseldorf kerstmarkt

In totaal zijn er 6 locaties met kerstmarkten in Düsseldorf. Ze reiken vanaf Altstad (de oude binnenstad) tot aan Stadmitte. In totaal is de te lopen afstand over alle markten ongeveer anderhalve kilometer. U kunt alle plekken dus gemakkelijk bekijken in een dag tijdens de busreis kerstmarkt Düsseldorf. En tijdens de wandeling van de ene naar de andere markt komt u in de schitterend versierde straten diverse gezellige cafés tegen. De plaatsen van de Düsseldorf kerstmarkten zijn, van west naar oost: Marktplatz, Flingerstrasse/Marktstrasse, Heinrich-Heine-platz, Stadtbrüchen, Schadowplatz, Gustaf-Gründgens-Platz en Schadowstrasse. De kerstmarkt Düsseldorf, of eigenlijk de kerstmarkten in Düsseldorf zijn door de verspreiding dus niet heel massaal. Maar bestaat juist uit gezellige kleinere delen, waardoor u niet het idee hebt dat u een van de velen bent.

Diverse pleinen

De pleinen in Düsseldorf hebben allemaal een eigen stijl. De kraampjes op de Heinrich-Heine Platz zijn bijvoorbeeld in Jugendstil stijl en op de Marktplatz hebben de kraampjes een historische stijl, net als de panden om het plein heen. Op de Gustaf-Gründgens-Platz staat een grote ijsbaan. Hier kunnen ook de kinderen zich uitleven. Naast de baan kan worden toegekeken onder het genot van een glaasje gluhwein tijdens de Kerstmarkt Düsseldorf bus. De kerstmarkt Düsseldorf is dus ook geschikt als gezinsuitje. Op de Shadowplatz is er ook nog een poppentheater en kan er plezier gemaakt worden in de draaimolen.

Busreis kerstmarkt Düsseldorf

Düsseldorf leent zich perfect voor een dagje kerstmarkt. BBA verzorgt een busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Kiest u voor de kerstmarkt Düsseldorf bus dagtocht van BBA Tours dan reist u in een luxe touringcar. Rond 11.30 arriveert u in Düsseldorf en om 18.30 rijdt de bus weer terug. Zo heeft u een volle dag om van de kerstmarkt in Düsseldorf te genieten. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Brabant voor de busreis Kerstmarkt Düsseldorf.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Onze kerstdagtochten zijn weer te boeken.