Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

kerst busreis Antwerpen
kerst busreis Antwerpen

Kerstmarkt Antwerpen (Gegarandeerd vertrek)

Al jarenlang dé grote publiekstrekker
Geplande aankomst om 11:00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 19.00 uur: Retourvertrektijd
  • Spetterend winterplezier
  • Sfeervol

De kerstmarkt Antwerpen ziet er sprookjesachtig mooi uit. De markt hoort niet voor niets bij de grootste kerstmarkten van België. Meer dan 100 chalets zijn in de binnenstad geplaatst en worden gebruikt als kraampjes. Genoeg kraampjes en spullen om heel uw huis te kunnen versieren. Even zin in iets actievers dan alleen maar kraampjes bekijken? Elk jaar wordt er een ijsbaan aangelegd waar u gezellig kunt schaatsen. Van al dat kerstshoppen zal u waarschijnlijk ook wel honger en dorst krijgen. Op de kerstmarkt staan verschillende eet- en drinkkraampjes, hierdoor hoeft u niet op zoek naar een restaurantje maar kunt u gewoon op de kerstmarkt blijven.

Categorie: .

Meer info

Kerstshoppen Antwerpen

In deze mooie verlichte stad kunt u heerlijk kerstshoppen. De kerstmarkt Antwerpen staat onder andere op de Grote Markt, het Steenplein, de Suikerrui en de Groenplaats. Op zo’n grote kerstmarkt is de kans klein dat u met lege handen thuis zal komen. Waarschijnlijk zal u tassen vol met kerstspullen mee naar huis nemen. Heeft u genoeg spullen gekocht om uw huis te versieren? Vanaf de Groenplaats bent u zo in de grote winkelstraat. Hier kunt u heerlijk verder gaan met kerstshoppen in Antwerpen. Zo zorgt u ervoor dat niet alleen uw huis, maar ook uzelf er goed uitziet met de kerstdagen.

Kerst busreis Antwerpen

De kerst busreis Antwerpen van BBA Tours is ideaal voor iedereen. U hoeft zelf niet op zoek naar een parkeerplaats in het drukke Antwerpen. In plaats daarvan wordt u vanaf de opstapplaats per luxe touringcar naar kerstmarkt Antwerpen gebracht. Vroeg in de ochtend halen onze bussen iedereen op bij de opstapplaatsen en rond 11 uur verwachten we aan te komen in het prachtig versierde Antwerpen. Pas om 7 uur ’s avonds vertrekken we weer terug naar Nederland. Op die manier heeft u genoeg tijd om de kerstmarkt Antwerpen goed te bekijken.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

De Libelle Zomerweek
een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische
cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!