Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

SIEMei

ongeveer 3 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Arrangement is naar wens in te vullen

SIEMei (Stichting Industrieel Erfgoed Meierij) toont in haar museum uiteenlopende voorbeelden van die industriële en ambachtelijke bedrijvigheid uit de Meierij. De collectie loopt uiteen van letterzetmachines, houtverspaanders en een dragline, tot oude telefoontoestellen,  gereedschappen en een lintzaagmachine.

Vrijwilligers
In de eigen werkplaats en smederij aan de Noordkade in Veghel knappen de vrijwilligers van SIEMei oude machines en materialen op. Daarnaast is SIEMei actief betrokken bij  projecten in de openbare ruimte zoals het opknappen van het Heilig Hartplein en de renovatie van de spoorwegovergang aan de Vorstenbosscheweg in Veghel. Ook de restauratie van de voormalige Bossche Stationsklok die inmiddels de ingang van de Proeffabriek in Veghel siert, is uitgevoerd door vrijwilligers van SIEMei.

Museumbezoek, rondleiding of fotoreportage
Op het voormalige fabrieksterrein aan de Noordkade bruist het van de activiteiten. De oude veevoederfabriek is in oude glorie hersteld en biedt nu onderdak aan diverse culturele instellingen, restaurants, winkels, een escaperoom en een bioscoop, De Jumbo Foodmarkt en Proeffabriek zijn er in 2015 geopend.

Benieuwd? BBA Tours biedt in samenwerking met museum SIEMei arrangementen inclusief vervoer aan.

Neem contact op met een van onze medewerkers zodat wij u een vrijblijvend voorstel voor u kunnen maken.

Categorie: .

Meer info

EXTRA MEDEDELING

Meer mogelijkheden!

Alle programma’s zijn naar eigen wensen uit te breiden. Of het nu gaat om koffie met gebak, een koffietafel in de middag of een heerlijk diner ter afsluiting van uw dag, alles is mogelijk.
De tijden in de programma’s kunnen afwijken of naar wens aangepast worden.