Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Orchideeën Hoeve

Een tropisch paradijs
van 11:00 uur - 17:00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak
  • Entree tuinen
  • Koffietafel

De fleurigste attractie van Nederland:

De Orchideeën Hoeve met Vlinder Vallei en Lorituin,

25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak.

Weleens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Reis mee door Azië, Australië en Midden- en Zuid-Amerika en ontdek een kleurrijke wereld vol orchideeën, papegaaien en vlinders. Geheel overdekt, rolstoel toegankelijk en kindvriendelijk.

Ontdek, beleef, geniet, lach en bewonder
Bewonder duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, voer de bijzondere vissen, geniet van heerlijke kleuren en geuren en bezoek de grootste vlindertuin van Europa waar meer dan 2000 vlinders rondfladderen. De reis door de vier verschillende werelddelen is een avontuur voor jong en oud!

Nieuw: Lorituin
Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Voor alle leeftijden

De Orchideeën Hoeve biedt alles voor een leuk, leerzaam en spannend dagje uit. Sluit uw bezoek af met lekker eten en drinken in het serre-restaurant of shop in de winkel. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met schildpadden.

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul dan a.u.b. zo volledig mogelijk onderstaand formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een scherpe offerte.
  • Heenreis

  • :
  • Terugreis

  • :
  • Persoonsgegevens

Categorie: .

Meer info

Vlindertuin

De Vlinder Vallei is de grootste vlindertuin van Europa. Deze tuin is niet te vergelijken met andere vlindertuinen en zorgt voor een totaal nieuwe beleving.
Ooit weleens in Midden-Amerika geweest?
De Vlinder Vallei in de Orchideeën Hoeve (Flevoland) is een echte jungle ervaring en een wereld op zich. Door de warmte en meer dan 2000 rondfladderende vlinders is het net of je in deze vlindertuin een vakantie in Midden-Amerika binnen stapt. De vlindertuin is voor, zowel de jonge als de oude bezoeker, één van de populairste tuinen van het 25.000m2 grote overdekte tropische park.

Meer mogelijkheden!

Alle programma’s zijn naar eigen wensen uit te breiden. Of het nu gaat om koffie met gebak, een koffietafel in de middag of een heerlijk diner ter afsluiting van uw dag, alles is mogelijk.
De tijden in de programma’s kunnen afwijken of naar wens aangepast worden.