Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Mosseldag Yerseke

Proef Yerseke
Geplande aankomst om 11.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.00 uur Retourvertrektijd
  • Diverse mosselkramen
  • Gezellige braderie

Yerseke is een prachtig dorp waar je het leven van de visserij proeft en beleeft. Het is het enige authentieke dorp waar het centrum ligt van alles wat met zeebanket te maken heeft. Hier is de oorsprong. De beleving van de zee, het zien van het productieproces en het daadwerkelijk proeven van al het moois uit de zee, maakt Yerseke tot een unieke beleving.

Dagtocht mosseldag Yerseke

Mosseldag Yerseke is een jaarlijks terugkerend gezellig feest wat plaats vindt op de derde zaterdag van augustus. Tijdens de dagtocht Mosseldag Yerseke kunt u mosselen eten, meevaren op de Oosterschelde en vindt u een goede braderie, kermis en tal van andere evenementen. Kortom, waar u een gezellige dag door kunt brengen in het mosselcentrum van Europa aan de oevers van de Oosterschelde!

Mosseldag Yerseke met de bus

Tijdens de Mosseldag Yerseke met de bus zult u dit allemaal zien en meemaken. Een unieke ervaring in een unieke omgeving is gegarandeerd! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Laat uw kinderen bijvoorbeeld pony rijden, bootjes besturen of modelboten laten bekijken. Doe de nieuwste en inspirerende mosselrecepten op. De geplande aankomsttijd voor de mosseldag Yerseke met de bus is 11:00 uur en de retourvertrektijd 18:00 uur.

Categorieën: , .

Meer info

Dagtocht mosseldag Yerseke

Mosseldag Yerseke is een jaarlijks terugkerend feest, altijd op de derde zaterdag in augustus. Met mosselen eten en tal van andere gezellige activiteiten. De gehele middag heeft u vrije tijd om een van de evenementen te bezoeken zoals de braderie en onder het genot van een mossel naar live muziek te luisteren. De boottocht per mosselkotter behoort ook tot de mogelijkheden, dit staat echter wel los van BBA Tours. Rond 18:00 komt de dagtocht mosseldag Yerseke tot zijn einde en gaan we terug naar de opstapplaatsen. Houdt u meer van oesters? Tijdens de mosseldag Yerseke met de bus kunt u oook van oesters genieten. U kunt meevaren op een oesterschip YE-7 waarop u een live demo krijg van oester-en mosselkweek aan de Ankerweg.

Mosseldag Yerseke

Van oorsprong is Yerseke een landbouwdorp, voor de afwisseling van de dagelijkste kost wilde de boeren weleens een visje of een mossel. Die ij laag water op de drooggevallen platen of langs de oevers van de Oosterschelde voor het oprapen lagen. Vanaf de 15e eeuw is Yerseke een echt vissersdorp, eerst met alleen arme mosselboeren, maar dankzij de oesterteelt werd het een welvarend dorp.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Veldhoven (De Run 4232)

Reistip van de week!

Finish Tour de France

Lukt het Team Jumbo-visma weer om de overwinning op de Champs-Elysées te pakken?

Ga met ons mee naar de Finish van de Tour de France 2019.

Programma 28 juli 2019:

12.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs.

Na aankomst in Parijs kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Parijs bezoeken.

Rond de klok van 17.00 uur is de Grande finale van de Tour de France 2019 waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om 24.00 uur vangt het retour vertrek naar de diverse opstapplaatsen aan.