Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Libelle zomerweek met de bus
Libelle zomerweek met de bus

Libelle Zomerweek 2019

Het Grote Geluk!
Geplande aankomst om 11.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.00 uur Retourvertrektijd
  • Fashion & Beauty
  • Gezellige optredens van bekende artiesten

Libelle Zomerweek 2019

Van 23 tot en met 29 mei 2019
Het Almeerderstrand in Almere staat van 23 tot en met 29 mei 2019 weer helemaal in het teken van de Libelle Zomerweek. De Libelle Zomerweek is een zomerfestival dat een uitvloeisel is van het populaire tijdschrift Libelle. Tijdens het evenement waant u zich in zomerse sferen inclusief lekker eten, goede muziek en top entertainment. Zoals ieder jaar staat het programma weer bol van de optredens van Nederlandse en buitenlandse topartiesten en leuke workshops. Wilt ook de Libelle Zomerweek bijwonen? Ga dan samen met BBA Tours naar de Libelle zomerweek met de bus.

Libelle Zomerweek met de bus

De Libelle Zomerweek 2019 wilt u vast niet missen. Daarom kunt u naar de Libelle Zomerweek met de bus met BBA Tours. Deze dagtocht Libelle Zomerweek heeft diverse opstapplaatsen in Noord-Brabant. Kijk hieronder voor de opstapplaatsen en vertrektijden om naar de Libelle Zomerweek met de bus te kunnen gaan.

Prijs:

Alleen Vervoer: € 20,50 p.p.

Vervoer inclusief entree € 34,50 p.p.

Meer info

Het thema van Libelle Zomerweek 2019

Het Grote Geluk! Is het thema van deze Libelle Zomerweek. Geluk heeft vele gezichten. Het kan in de kleine dingen zitten, zoals thuiskomen, met zijn allen aan tafel zitten. En geluk nastreven is iets wat alle mensen verbindt. Daarom is Het Grote Geluk het thema van deze Libelle Zomerweek. Om hierop in te spelen zijn er bijvoorbeeld lachworkshops en geluksmeditaties, koken en bakken van bijvoorbeeld gelukskoekjes en alles waar een mens gelukkig van wordt.

Dagtocht Libelle Zomerweek

Een dagtocht Libelle Zomerweek is een heerlijk dagje uit. Samen met dochter(s), vriendinnen of moeder naar de Libelle Zomerweek 2018. Geniet van de 23e editie van de Libelle Zomerweek. Tijdens dit evenement kunt u een kijkje in de keuken nemen van de Libelle. Er zijn voor bezoekers meer dan 10.000 workshopplekken en is vol met modeshows, metamorfoses, proeverijen, artiesten, ontmoetingen met politici, interviews en Libelle-columnisten.

Libelle zomerweek met de bus

Met de dagtocht Libelle Zomerweek 2019 wordt u ’s ochtends gebracht met een luxe touringcar. Om 18.00 vertrekt de bus weer. Zo kunt u een hele dag genieten van de Libelle Zomerweek met de bus, zodat u zich volledig om deze dag kunt richten en geen zorgen hoeft te maken over het vervoer.

Opstapplaatsen:

Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Eindhoven (Int. Touringcarhalte J.F. Kennedylaan)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog) ALLEEN OP AANVRAAG
Oosterhout (AC Restaurant) ALLEEN OP AANVRAAG
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

De Libelle Zomerweek
een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische
cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!