Kerstdagtochten BBA Tours

Onze kerstdagtochten zijn weer te reserveren. Heeft u speciale wensen of wilt u liever wat langer weg neem dan contact met ons op.

Londen busreis

Londen Busreis

Hét winkelcentrum van Europa.
Geplande aankomst om 09:30 uur
  • Het kloppende hart van de wereld.
  • Vervoer per luxe touringcar en overtocht
  • Onze overtochten zijn per Eurotunnel
  • 21.30 uur: Retourvertrektijd

Londen Busreis

Zoveel te zien, te horen en te beleven. Prachtige parken, zoals Hyde Park, culinair genieten in een van de restaurants, winkelparadijs Harrods en flaneren over straten als Oxford Street, Piccadilly Circus, Blond Street en King’s Road met ontelbare winkels, dit kan allemaal tijdens de Londen busreis.

Dagtocht Londen

Londen is een onvergetelijke wereldstad, met een heerlijke sfeer en de ideale plek om fantastische herinnering te creëren tijdens de dagtocht Londen. Londen is één van de beste steden in de wereld om te shoppen. De winkels in Londen zijn vaak erg trendy en alle bekende modeontwerpers hebben er ook wel vestigingen. Naast de vele dure designer winkels zijn er natuurlijk ook veel goedkopere winkels waar genoeg leuke aankopen te doen zijn en die kunnen allemaal mee terug vanuit Londen met de bus.

Londen met de bus

De geplande aankomsttijd in Londen met de bus is om 09:30. De retourvertrektijd is om 21:30 uur. Zo heeft u een volle dag de tijd om tijdens de Londen busreis van de stad te genieten. Ga op de foto met de Big Ben, loop over de Tower Bridge en heb het mooiste uitzicht in de Londen Eye, dit kan allemaal tijdens de Londen busreis. Tijdens onze dagtocht Londen heeft u voldoende tijd om door de prachtige stad te lopen, de bezienswaardigheden te bekijken en te gaan winkelen.

Meer info

Meer over Londen

Londen busreis

Zoveel is er te zien, te horen en te beleven. Prachtige parken, zoals Hyde Park, culinair genieten in een van de 1500 restaurants, winkelparadijs Harrods en flaneren over straten als Oxfort Street, Piccadilly Circus, Bond Street en King’s Road met ontelbare winkels. Dit kan allemaal tijdens de Londen busreis, de ideale dagtocht.

Dagtocht Londen

Tijdens deze dagtocht ga je naar Londen met de bus. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats in Brabant ben je binnen 7-8 uur in Londen. In onze comfortabele bussen heb je een fijne reis waar u misschien nog wel in kunt slapen. Zo bent u er tijdens de dagtocht Londen helemaal klaar voor om de stad te ontdekken. Aangezien Londen in Engeland ligt en dit de andere kant van de Noordzee is, zal de luxe touringcar door de Eurotunnel (Kanaaltunnel) gaan, dit is ongeveer net zo snel als per ferry.

Opstapplaatsen:

Tilburg (Stappegoor)
Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Den Bosch (Transferium Pettelaarpark)
Eindhoven (Int. Bushalte, J.F. Kennedylaan)

Reistip van de week!

Onze kerstdagtochten zijn weer te boeken.