Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Dagtocht Keukenhof

Dagtocht Keukenhof

Geplande aankomst om 11.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 17.00 uur Retourvertrektijd
  • Mooie bollenvelden
  • Thema 2019: Flower Power

Dagtocht Keukenhof

Keukenhof staat in 2019 in het teken van Flower Power. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.

Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Evenementenprogramma 2019:
13 april 2019: Bloemencorso

Keukenhof bus

 

Categorieën: , , .

Meer info

Keukenhof bus

Dagtocht Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers vanuit de hele wereld. En met onze dagtocht Keukenhof kun je daar een van zijn. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld.

Keukenhof

De historie van de Keukenhof gaat terug tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen. In 1641 werd kasteel Keukenhof gebouwd en het landgoed groeide uit tot een oppervlakte van ruim 200ha. Vanaf 1950 ging het gebied voor het eerst als park open en het was meteen een succes.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (IJssportcentrum Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein, Busstation aan de Beethovenlaan)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef, Bushalte bibliotheek)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Oosterhout (La Place, Beneluxweg)
Waalwijk (NH hotel)
Eindhoven (Internationale Touringcar halte J.F. Kennedylaan)

Reistip van de week!

Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks rond een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld