Kerstdagtochten BBA Tours

Onze kerstdagtochten zijn weer te reserveren. Heeft u speciale wensen of wilt u liever wat langer weg neem dan contact met ons op.

Kerstmarkt Duisburg
Kerstmarkt Duisburg

Kerstmarkt Duisburg

Duisburger Weihnachtsmarkt
Geplande aankomst om 11:00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 19.00 uur: Retourvertrektijd
  • 8 uur ter plaatse
  • Sfeervol

Niet ver van de grens met Nederland ligt de Duitse stad Duisburg. Elk jaar kunt u hier terrecht voor kerstmarkt Duisburg. Vanaf medio november tot en met kerst heeft u de mogelijkheid om deze kerstmarkt te bezoeken. De kerstmarkt is gevuld met ongeveer 130 verschillende houte kraampjes. Ook is deze kerstmarkt mooi aangekleed met 750 kerstbomen en vele lichtjes. Op de kerstmarkt kunt u genieten van al het lekkers van de verschillende eet- en drinkkraampjes, zoals aardappelpannenkoekjes en glühwein. Voor de kinderen staat er een grote ijsbaan, waar u zelf natuurlijk ook een aantal rondjes over kunt schaatsen. Wanneer u gaat kerstshoppen in Duisburg met BBA Tours heeft u een compleet dagje uit.

Categorieën: , .

Meer info

Kerstshoppen Duisburg

Naast alle eet- en drinkkraampjes staan er natuurlijk ook nog genoeg kraampjes waar u kerstspullen kunt kopen. Nadat u naar kerstmarkt Duisburg bent geweest kunt u heel uw huis omtoveren in de prachtige kerstsfeer. Nog op zoek naar kleding voor kerst? Bij de omliggende winkels kunt u gewoon doorgaan met kerstshoppen in Duisburg. Naast al de winkels met kerstspullen zitten er ook nog een aantal kledingwinkels in de buurt. Op die manier zorgt u ervoor dat u netjes aan het kerstdiner kan verschijnen.

Kerst busreis Duisburg

Vanaf eind november kunt u met BBA Tours afreizen naar de kerstmarkt Duisburg. Met de kerst busreis Duisburg wordt u per luxe touringcar naar de plaats van bestemming gebracht. Aan het begin van de ochtend halen wij u op bij de opstapplaats. Vervolgens reizen wij, eventueel via andere opstapplaatsen, naar de kerstmarkt Duisburg. Wij verwachten hier om 11 uur aan te komen. U heeft op deze dag ruim de tijd om over de kerstmarkt rond te lopen. Om 7 uur vertrekken wij weer naar Nederland. Wij hopen dat u met de kerst busreis Duisburg een leuk dagje uit heeft.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven(Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Onze kerstdagtochten zijn weer te boeken.