Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Weissensee

Antiekmarkt Lille

Geplande aankomst om 10.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 20.00 uur Retourvertrektijd
  • Duizenden brocante kramen
  • Gezellige braderie

Antiekmarkt Lille, de grootste van Europa!

De Braderie de Lille is de grootste en bekendste brocante- ofwel rommelmarkt van Europa. Elk jaar komen er in het eerste weekend van september tussen de 1 en 2 miljoen bezoekers naar Lille om tussen de antieke spullen te snuffelen en te genieten van de speciale sfeer tijdens dit weekend.

Brocante markt Lille busreis

Tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille kunt u de 100 kilometer kramen die zicht uit strekken de straten van Lille ontdekken. 10.000 deelnemers bieden hun waren aan: van kleine spullen van zolder tot (nog niet ontdekte) antieke kostbaarheden en u kunt de brocante markt lille ontdekken met onze busreis.

Naast de rommelmarkt staat de Antiekmarkt Lille ook nog bekend om de mosselen met friet. De wedstrijd tussen de restaurants in de stad zorgen ieder jaar voor grote hilariteit: wie heeft de hoogste berg mosselschelpen voor de deur? Tijdens dit feestelijke weekend worden er enorme hoeveelheden mosselen verorberd en de lege schelpen worden voor de deuren van de restaurants gestort.

 

Categorieën: , , .

Meer info

Brocante markt Lille busreis

Antiekmarkt Lille

Elk jaar is in het eerste weekend van september de Antiekmarkt in Lille. Elk jaar trekt dit evenement meer dan twee miljoen bezoekers van alle nationaliteiten op zoek naar de mooiste koopjes. Er worden tijdens de Antiekmarkt Lille verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd en deze kunt u allemaal beleven tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille. De brocantie markt Lille busreis biedt u genoeg tijd om uw koopjes te vinden.

Brocante markt Lille busreis

De Antiekmarkt Lille bestaat al vanaf de Middeleeuwen. De bedienden mochten een keer per jaar de kasten en zolder van hun meester opruimen en dit verkopen. De opbrengst hiervan mochten ze zelf houden. Tegenwoordig zijn de duizenden verkopers opgedeeld in kleine sectoren. Bekijk van te voren goed waar u wilt zijn, zoals de ‘les petits boulevards’ waar u spullen kunt vinden die u zoekt in de antieke winkels.

Dagtocht antiekmarkt Lille

Tijdens de brocante markt Lille busreis krijgt u de gelegenheid om per luxe touringcar de antiekmarkt Lille te gaan verkennen. Er zijn duizenden brocante kramen te vinden tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille en u kunt genieten van de gezellige braderie. De bus vertrekt om 20:00 uur retour.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Pettelaarpark)
Eindhoven (Int. Bushalte, J.F. Kennedylaan)
Waalwijk (NH Hotel)

Reistip van de week!

De Libelle Zomerweek
een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische
cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!