Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Weissensee

Antiekmarkt Lille (Gegarandeerd vertrek)

Geplande aankomst om 10.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 20.00 uur Retourvertrektijd
  • Duizenden brocante kramen
  • Gezellige braderie

Antiekmarkt Lille, de grootste van Europa!

De Braderie de Lille is de grootste en bekendste brocante- ofwel rommelmarkt van Europa. Elk jaar komen er in het eerste weekend van september tussen de 1 en 2 miljoen bezoekers naar Lille om tussen de antieke spullen te snuffelen en te genieten van de speciale sfeer tijdens dit weekend.

Brocante markt Lille busreis

Tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille kunt u de 100 kilometer kramen die zicht uit strekken de straten van Lille ontdekken. 10.000 deelnemers bieden hun waren aan: van kleine spullen van zolder tot (nog niet ontdekte) antieke kostbaarheden en u kunt de brocante markt lille ontdekken met onze busreis.

Naast de rommelmarkt staat de Antiekmarkt Lille ook nog bekend om de mosselen met friet. De wedstrijd tussen de restaurants in de stad zorgen ieder jaar voor grote hilariteit: wie heeft de hoogste berg mosselschelpen voor de deur? Tijdens dit feestelijke weekend worden er enorme hoeveelheden mosselen verorberd en de lege schelpen worden voor de deuren van de restaurants gestort.

 

Categorieën: , , .

Meer info

Brocante markt Lille busreis

Antiekmarkt Lille

Elk jaar is in het eerste weekend van september de Antiekmarkt in Lille. Elk jaar trekt dit evenement meer dan twee miljoen bezoekers van alle nationaliteiten op zoek naar de mooiste koopjes. Er worden tijdens de Antiekmarkt Lille verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd en deze kunt u allemaal beleven tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille. De brocantie markt Lille busreis biedt u genoeg tijd om uw koopjes te vinden.

Brocante markt Lille busreis

De Antiekmarkt Lille bestaat al vanaf de Middeleeuwen. De bedienden mochten een keer per jaar de kasten en zolder van hun meester opruimen en dit verkopen. De opbrengst hiervan mochten ze zelf houden. Tegenwoordig zijn de duizenden verkopers opgedeeld in kleine sectoren. Bekijk van te voren goed waar u wilt zijn, zoals de ‘les petits boulevards’ waar u spullen kunt vinden die u zoekt in de antieke winkels.

Dagtocht antiekmarkt Lille

Tijdens de brocante markt Lille busreis krijgt u de gelegenheid om per luxe touringcar de antiekmarkt Lille te gaan verkennen. Er zijn duizenden brocante kramen te vinden tijdens de dagtocht antiekmarkt Lille en u kunt genieten van de gezellige braderie. De bus vertrekt om 20:00 uur retour.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Pettelaarpark)
Eindhoven (Int. Bushalte, J.F. Kennedylaan)
Waalwijk (NH Hotel)

Reistip van de week!

Finish Tour de France

Lukt het Team Jumbo-visma weer om de overwinning op de Champs-Elysées te pakken?

Ga met ons mee naar de Finish van de Tour de France 2019.

Programma 28 juli 2019:

12.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs.

Na aankomst in Parijs kunt u op eigen gelegenheid het centrum van Parijs bezoeken.

Rond de klok van 17.00 uur is de Grande finale van de Tour de France 2019 waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om 24.00 uur vangt het retour vertrek naar de diverse opstapplaatsen aan.