Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Minibus huren

Klein maar fijn!
16 - 28 zitplaatsen
 • Makkelijk in de stad
 • Geschikt voor kleine groepen
 • Met Airconditioning
 • Verstelbare stoelen

Een minibus is ‘klein maar fijn’ maar juist daardoor uitstekend geschikt voor het vervoer van kleine groepen. Een minibus is, door zijn omvang, gemakkelijk wendbaar in het drukke verkeer. Zeker als het gaat om ritten in de stad en lastig bereikbare locaties. Hier hoeft u dus geen zorgen om te maken als u een minibus met chauffeur huurt.

Minibus met chauffeur huren

BBA Tours levert altijd schone voertuigen met een gediplomeerde chauffeur. De minibussen zijn comfortabel en geschikt om 16 tot en met 28 personen te vervoeren. U kunt de minibus met chauffeur huren voor zowel korte als lange ritten. De minibus beschikt over verstelbare stoelen, airconditioning, een dvd-speler, geluidsinstallatie, mini koelkast en een microfoon. Kortom, wilt u een minibus met chauffeur huren? Dan biedt BBA Tours verschillende, passende opties.

zitplaatsen: 16 – 28

Faciliteiten minibus:

-Verstelbare stoelen
-Neerklapbare armleuningen
-Airconditioning
-DVD-speler
-Geluidsinstallatie
-Mini koelkast
-Microfoon

BBA Tours beschikt over diverse minibussen met 16,19 en 28 zitplaatsen. Kortom voor ieder gewenst gezelschap een passend vervoersmiddel.

Minibus huren

De minibussen van BBA Tours worden alleen met chauffeurs verhuurd. De prijs om een minibus te huren is afhankelijk van het aantal kilometers die gereden moeten worden en de reistijd. Daarnaast kunnen het aantal tussenstops en de gewenste ophaalplaats en afgezet worden een rol spelen in de prijs. Benieuwd wat dit voor u zou betekenen? Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in om een minibus huren. BBA Tours by Kupers heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Weert.

 • :
 • :
  (Zo Ja vul info toe bij opmerkingen)
 • Vermeld hier alle ritdetails/vragen/opmerkingen die van invloed kunnen zijn op de offerteprijs.

  Alleen dan verkrijgt u op maat gemaakte offertes die later niet aangepast hoeven te worden.

Meer info

Mini bus huren met chauffeur

Een minibus is, door zijn omvang, gemakkelijk wendbaar in het drukke verkeer. En ideaal voor als u een bus wilt huren voor 20 personen met chauffeur. Bijvoorbeeld als u met een groep vrienden ergens naartoe wilt en graag met zijn alle tegelijkertijd aan wilt komen is het een goede optie om een minibus huren bij BBA Tours.

Minibus huren

U kunt eenvoudig een minibus huren bij BBA Tours. Onze minibussen worden alleen met chauffeur verhuurd.

Reistip van de week!

De Libelle Zomerweek
een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische
cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!