Huishoudbeurs

Boek nu de Huishoudbeurs! Alle dagen gegarandeerd vertrek.

Luxe touringcar huren

Keuze uit 80 minibussen & touringcars
van 16 tot 90 personen
 • Alle bussen hebben o.a. airconditioning
 • Koelkast
 • Toilet
 • Geluidsinstallatie & DVD-speler

Touringcar huren?

Al vele jaren vervoeren wij onze klanten probleemloos door binnen- en buitenland. Wanneer u kiest voor BBA Tours, dan kiest u voor: service, comfort, veiligheid én luxe. BBA heeft de beschikking over ruim 80 luxe, comfortabele en moderne touringcars. Variërend met zitplaatsen voor 16 tot en met 90 personen, van Toerist Class tot Royal Class uitvoering. Genoeg opties om een touringcar te huren die voldoet aan uw wensen.

Luxe touringcar huren

Of u naar een evenement gaat, een feest, netwerkbijeenkomst of een schoolreisje, bij BBA Tours kunt u de geschikte luxe touringcar huren. Alle touringcars zijn voorzien van o.a. airconditioning, koelkast, toilet, geluidsinstallatie en DVD-speler. Uiteraard kunnen wij van drankjes voorzien en beschikken wij over een passende catering.

Touringcar huren met chauffeur

Wilt u bij BBA Tours een touringcar huren? Dan huurt u deze altijd inclusief een ervaren chauffeur. Dit omdat het ook wettelijk verboden is om een touringcar te huren zonder chauffeur en zo kunt u zorgeloos op reis. Onze chauffeurs zijn ervaren, vriendelijk en met zorg uitgekozen. Zo kunt u veilig op pad en krijgt u de service die u van ons gewend bent. Vul vrijblijvend het formulier in en u krijgt een offerte als u een touringcar wilt huren met chauffeur.

De prijs om een touringcar te huren met chauffeur wordt bepaald door het aantal passagiers, kilometers en reistijd. Bijkomende kosten kunnen bijvoorbeeld tolgeld zijn en catering aan boord zijn.

 • :
 • :
  (Zo Ja vul info toe bij opmerkingen)
 • Vermeld hier alle ritdetails/vragen/opmerkingen die van invloed kunnen zijn op de offerteprijs.

  Alleen dan verkrijgt u op maat gemaakte offertes die later niet aangepast hoeven te worden.

Meer info

Vervoer door binnen- en buitenland

Wanneer u kiest voor BBA Tours, dan kiest u voor: service, comfort, veiligheid én luxe. U kunt bij BBA Tours een luxe touringcar huren voor een paar uur of een dag. Ook is het mogelijk om een touringcar te huren voor een weekend, een week of langer. Het is bij BBA Tours mogelijk om een luxe touringcar te huren met chauffeur die u naar het buitenland brengt en terug.

Luxe touringcar huren

De ene touringcar is luxer ingericht dan de andere, de touringcars van BBA Tours variëren van Toerist Class tot Royal Class. De faciliteiten die in deze touringcars zitten variëren dan ook, net zoals het aantal zitplaatsen. We hebben touringcars voor 16 tot en met 90 personen. Neem contact met ons op om te informeren naar de opties en welke luxe touringcar het beste bij uw wensen past.

Reistip van de week!

De Libelle Zomerweek
een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische
cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Kom gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten, bekende schrijvers en politici ontmoeten… En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Mis het niet!