Dagtochten BBA Tours

Momenteel is BBA Tours druk bezig speciaal voor u de leukste dagtochten voor het voorjaar en de zomer samen te stellen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele dagtochten.

busreis weissensee

Busreis Weissensee 2018, Oostenrijk

Alternatieve elfstedentocht
Vertrekdata op 19, 23 en 26 januari 2018
  • Alternatieve Elfstedentocht
  • Voor uw hotel afgezet
  • Op één dag 200 kilometer schaatsen
  • Natuur, uitdaging en plezier!

Binnenkort weer te boeken!

Weissensee 2018

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) organiseert al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw Alternatieve Elfstedentochten. Sinds 1989 is de Weissensee in Oostenrijk de vaste locatie. De Elfstedentocht in Friesland is al ruim een eeuw hét evenement voor schaatsliefhebbers. Op één dag 200 kilometer schaatsen, is een unieke prestatie. De Friese wateren vriezen niet vaak dicht, maar er is een alternatief! Op de Weissensee in Oostenrijk wordt iedere winter weer geschaatst en jij kunt er met de bus heen.

Busreis Weissensee

Durf jij de uitdaging aan? 50, 100 of zelfs de klassieke 200 kilometer schaatsen op de Weissensee? Ben je op zoek naar een unieke combinatie van schaatsen, natuur, uitdaging en plezier? Zet dan de evenementen van 2018 alvast in je agenda: vanaf 23 januari tot en met 3 februari wordt er weer geschaatst op de Weissensee.

Weissensee bus

Komend jaar verzorgt BBA Tours opnieuw de busreizen naar de Weissensee. Deze busreis Weissensee heeft opstapplaatsen in Utrecht en Zevenaar. De bus vertrekt om 19:00 uur in Utrecht en komt een uur later in Zevenaar, 20:00 uur, aan. Hiervandaan gaan we met de bus verder naar Weissenee. Er zijn verschillende uitstapplaatsen in Oostenrijk, zoals Obersdorf en Neusach. Klik snel verder om jouw datum voor de busreis Weissensee te boeken.

Reserveer via dagtocht.nl

Categorie: .

Meer info

Weissensee 2018

Door de unieke ligging, de Weissensee ligt tussen de bergen, is het een mooie locatie om te schaatsen. Het meer is 14 kilometer lang en er zijn twee ijsbanen beschikbaar als zowel het westelijke als het oostelijke meer dichtgevroren zijn. Een ijsbaan van 5 kilometer en een van 20 kilometer. Maar ook voor de niet-schaatser is Weissensee prachtig om heen te gaan. Je kunt hier wandelen, skiën en langlaufen.

Wil je kijken hoe het er aan toe gaat tijdens de alternatieve Elfstedentocht of de Weissensee van vorig jaar nog een keer herbeleven? Ga dan naar weissensee.nl.

Weissensee bus

Je kunt zelf met de auto naar Weissensee rijden, maar je kunt ook zonder zorgen in de luxe touringcar van BBA Tours stappen en je in de bus naar Oostenrijk laten rijden. Er zijn verschillende opstapplaatsen, vertrekdatums en uitstapplaatsen om optimaal te kunnen genieten van uw busreis Weissensee.

Opstapplaatsen:

Utrecht, Transferium Westraven, Griffionlaan: 19.00 uur

Zevenaar, AC Restaurant: 20.00 uur

Vertrekdata:
19 januari 2018
23 januari 2018
26 januari 2018

Retour vertrek data:
24 januari 2018
27 januari 2018
3 februari 2018

Reistip van de week!

2018

De Libelle Zomerweek is een zomerfestival dat een uitvloeisel is van het populaire tijdschrift Libelle. Tijdens het evenement waant u zich in zomerse sferen inclusief lekker eten, goede muziek en top entertainment.