Onze nieuwe brochure is uit!

BBA Tours A4 Kerstbrochure 2017De afgelopen periode heeft BBA Tours speciaal voor u de leukste dagtochten en meerdaagse reizen voor het najaar- en winterseizoen samengesteld.

Klik op de foto om de brochure online te bekijken.

IMG_3731
IMG_3731

Efteling Bus Antwerpen

Geplande aankomst om 10.30 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.15 uur Retourvertrektijd

Efteling Bus route Antwerpen

De Efteling Bus brengt u vliegensvlug naar de Efteling! In de zomervakantie tot en met 3 september en in de herfstvakantie van 28 oktober tot en met 5 november 2017 rijdt de Efteling Bus iedere zaterdag en zondag vanuit Antwerpen naar de Efteling (Heen- en terugreis). Zo hoeft u u geen zorgen te maken over het vervoer of een parkeerplaats.

Snelbus Efteling

Wilt u vanuit Antwerpen graag een dagje uit naar de Efteling? Kom dan met de snelbus Efteling, die haalt u op in Antwerpen en brengt u aan het einde van de dag weer terug. En met de snelbus Efteling bent u voor u het weet in de Efteling. De geplande aankomsttijd van de Efteling bus vanuit Antwerpen naar de Efteling is om 10:30 uur. U kunt de hele dag genieten van het park en om 18:15 vertrekt de bus vanuit de Efteling weer naar Antwerpen.

Prijs:

Alleen Vervoer: € 35,00 p.p.

Vervoer plus entree Efteling: € 60,00 p.p.

Administratiekosten: € 1,00 per boeking

 

Algemene gegevens:

1. Deze bus rijdt enkel bij voldoende aanmeldingen

2. Op deze website is het niet mogelijk om alleen tickets van de Efteling te kopen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van de Efteling: www.efteling.com

3. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen het park gratis bezoeken, hiervoor dient u enkel het vervoer te reserveren.

4. Boeking geldt voor retour op dezelfde dag waarvoor u boekt.

 

Categorieën: , , .

Meer info

Snelbus Efteling vanuit Antwerpen

Efteling bus Antwerpen

Wilt u graag een dagje naar de Efteling vanuit Antwerpen, maar weet u niet goed hoe u het met vervoer moet doen? Wilt u graag naar de Efteling met openbaar vervoer vanuit België? Kom onbezorgd van het park genieten met de bus die u vanuit Antwerpen naar de Efteling brengt. Een magischer begin van de dag kunt u niet hebben, want wij vervoeren u per luxe Efteling touringcar.

Efteling openbaar vervoer België

De Efteling snelbus rijdt rechtstreeks vanuit Antwerpen naar de Efteling. U heeft niet de laste van uw auto te moeten parkeren en wel de voordelen van de luxe Efteling bus. Zo komt u uitgerust aan in de Efteling en kunt u volop van u dag in de Efteling genieten vanuit Antwerpen.

Opstapplaatsen:

Antwerpen - Berchem (Busstation)

De halte bevindt zich aan het plein voor het station (Burgemeester Ryckaertsplein) aan de Singel. U verlaat het station en loopt naar rechts, via de brug naast het stationsgebouw kunt u naar de overkant van de weg lopen. U kunt bij de halte van de LIJN wachten op onze bus.Reistip van de week!

Foto drielandenpunt

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.