Onze nieuwe brochure is uit!

De afgelopen periode heeft BBA Tours speciaal voor u de leukste dagtochten en meerdaagse reizen voor het najaar- en winterseizoen samengesteld.

Klik op de foto om de brochure online te bekijken.

Dagtocht Keukenhof
Foto keukenhof 3

Dagtocht Keukenhof

Geplande aankomst om 11.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 17.00 uur Retourvertrektijd
  • Mooie bollenvelden
  • Thema 2017: Dutch Design

Dagtocht Keukenhof Dutch Design

Het Keukenhof thema voor 2017 is “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen. Bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, hebben de basis gelegd voor Dutch Design. Ook vandaag worden Hollandse ontwerpers wereldwijd gewaardeerd om hun toonaangevende ontwerpen op het gebied van mode, grafische vormgeving, gebouw- en meubelontwerp. Zij zijn de inspiratiebron voor het thema in het komende Keukenhof seizoen en met de busreis Keukenhof van BBA Tours kun je hier zorgeloos heen.

Dutch Design is verwerkt in het bloembollenmozaïek, een van de hoogtepunten in het themajaar. Daarnaast zijn de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van Dutch Design. Ook twee van de inspiratietuinen zijn aan het thema gewijd: de Mondriaantuin met zijn primaire vierkante kleurvlakken wordt een trekpleister het internationaal publiek.

Thema Keukenhof 2017: Dutch Design

Evenementenprogramma 2017:
1 april 2017: Oud Hollands Weekend
22 april 2017: Bloemencorso
13 mei 2017: Romantiek in Keukenhof

Keukenhof bus

Daarnaast is er een reguliere dagtocht Keukenhof op 15 april 2017. Ideaal voor een gezellig dagje uit en je kunt met zijn allen naar de Keukenhof met de bus. In het voorjaar zijn er wel meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof, met wel 800 verschillende soorten tulpen.

Categorieën: , , .

Meer info

Keukenhof bus

Dagtocht Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers vanuit de hele wereld. En met onze dagtocht Keukenhof kun je daar een van zijn. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld.

Keukenhof

De historie van de Keukenhof gaat terug tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen. In 1641 werd kasteel Keukenhof gebouwd en het landgoed groeide uit tot een oppervlakte van ruim 200ha. Vanaf 1950 ging het gebied voor het eerst als park open en het was meteen een succes. Dit jaar vindt de 68ste editie plaats en BBA Tours is er met de dagtocht Keukenhof bij.

Opstapplaatsen in Nederland

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Stationsweg)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Huishoudbeurs 2017

De Huishoudbeurs 2017 wil je natuurlijk niet missen. Daarom organiseert BBA tours een busreis Huishoudbeurs.