Dagtochten BBA Tours

Momenteel is BBA Tours druk bezig speciaal voor u de leukste dagtochten voor het voorjaar en de zomer samen te stellen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele dagtochten.

Dagtocht Keukenhof
Foto keukenhof 3

Dagtocht Keukenhof

Geplande aankomst om 11.00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 17.00 uur Retourvertrektijd
  • Mooie bollenvelden
  • Thema 2018: Romantiek in Bloemen

Dagtocht Keukenhof

Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.

Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin, of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin. Zeg het met bloemen …

Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.

Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Thema Keukenhof 2018: Dutch Design

Evenementenprogramma 2018:
21 april 2018: Bloemencorso

Keukenhof bus

 

Categorieën: , , .

Meer info

Keukenhof bus

Dagtocht Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers vanuit de hele wereld. En met onze dagtocht Keukenhof kun je daar een van zijn. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld.

Keukenhof

De historie van de Keukenhof gaat terug tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen. In 1641 werd kasteel Keukenhof gebouwd en het landgoed groeide uit tot een oppervlakte van ruim 200ha. Vanaf 1950 ging het gebied voor het eerst als park open en het was meteen een succes. Dit jaar vindt de 69ste editie plaats en BBA Tours is er met de dagtocht Keukenhof bij.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Int. Touringcarhalte J.F. Kennedylaan)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

2018

De Libelle Zomerweek is een zomerfestival dat een uitvloeisel is van het populaire tijdschrift Libelle. Tijdens het evenement waant u zich in zomerse sferen inclusief lekker eten, goede muziek en top entertainment.