Onze nieuwe brochure is uit!

BBA Tours A4 Kerstbrochure 2017De afgelopen periode heeft BBA Tours speciaal voor u de leukste dagtochten en meerdaagse reizen voor het najaar- en winterseizoen samengesteld.

Klik op de foto om de brochure online te bekijken.

Kerstmarkt Oberhausen Centro
Kerstmarkt Oberhausen Centro

Kerstmarkt Oberhausen

CentrO
Geplande aankomst om 11:30 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.30 uur: Retourvertrektijd
  • Overdekt winkelcentrum
  • Ruim 220 winkels

In de periode voor kerst is CentrO Oberhausen een echte aanrader voor een kerstmarkt. Het winkelcentrum is uitbundig versierd met twinkelende lichtjes en kerstversiering. Op de promenade van CentrO is een heus kerstdorp gebouwd. De ruim 150 blokhutten zijn vrolijk versierd in kerststijlen. Kerstmarkt Oberhausen CentrO biedt de meest uiteenlopende producten: van oude ambachten tot kitscherige snuisterijen en van exclusieve delicatessen tot unieke geschenken. Erg leuk ook zijn de verschillende kunsthandwerkers die hun werk tonen en bijzondere voorwerpen verkopen. U kunt ook heerlijk kerstshoppen in CentrO Oberhausen. In het grootste winkelcentrum van Europa vindt u meer dan 200 winkels; teveel om op één dag te zien. Op zoek naar uw kerstoutfit of een bijzonder kerstcadeau zult u hier vast en zeker slagen. CentrO Oberhausen biedt de perfecte combinatie van kerstmarkt en kerstshoppen, ideaal voor een leuk dagje uit.

 

Categorieën: , .

Meer info

Kerstmarkt Oberhausen CentrO

De kerstmarkt Oberhausen CentrO vindt plaats in het grootste winkelcentrum van Europa. BBA Tours brengt u naar het winkelcentrum zodat u hier kunt genieten van de grote kerstmarkt. Kerstmarkt Centro is niet de enige kerstmarkt in Oberhausen in het oude centrum van Oberhausen kunt u kerstmarkt Altstadt vinden.

Kerstmarkt Altstadt

Heeft u de kerstmarkt in CentrO helemaal gezien of meer behoefte aan een knussere kerstmarkt? In het oude stadscentrum van Oberhausen vindt er ook een kerstmarkt plaats die u kunt bezoeken. Op deze kerstmarkt zult u ook echt het kerstgevoel krijgen, door de mooi versierde chalets, kerstmuziek en een heerlijke versnaperingen.

Kerstmarkt Oberhausen busreis

De kerstmarkt Oberhausen busreis van BBA Tours is een prettige manier om naar de kerstmarkt in winkelcentrum CentrO te gaan. Aan het begin van de ochtend komen wij u ophalen bij de opstapplaats. Daarna zullen wij u per luxe touringcar naar Oberhausen brengen. Wij verwachten dat we hier rond half 12 aankomen. Om half 7 willen wij weer terug naar Nederland gaan rijden. U heeft dus genoeg tijd om langs alle kraampjes van de kerstmarkt te lopen.  

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Foto drielandenpunt

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.