Onze nieuwe brochure is uit!

BBA Tours A4 Kerstbrochure 2017De afgelopen periode heeft BBA Tours speciaal voor u de leukste dagtochten en meerdaagse reizen voor het najaar- en winterseizoen samengesteld.

Klik op de foto om de brochure online te bekijken.

Kerstmarkt Essen
Kerstmarkt Essen

Kerstmarkt Essen

Internationale kerstmarkt
Geplande aankomst om 11:45 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 18.15 uur: Retourvertrektijd
  • Essener Lichtweken
  • Fonkelend net van 450.000 lichtjes

Dit jaar wordt maar liefst voor de 45ste keer de Weinachtsmarkt Essen gehouden. Kerstmarkt Essen staat bekend om de “Essener Lichtwochen” waarbij u onder een lichtdeken van 500.000 LED-lichtjes loopt. Naast de 250 kraampjes op de kerstmarkt staat het Duitse Essen ook bol van de culturele activiteiten. Het Aalto Theater, Colosseum Theater, de Steenkolenmijn Zollverein en het Gruga Park zijn allemaal een bezoekje waard. Nadat u klaar bent met de kerstkraampjes en u toch nog even door wil gaan met shoppen kunt u terecht in de shoppingmall Limbecker Platz. Hier zitten 200 winkels gevestigd en is dus ook ideaal voor als het iets minder weer is. De dagtocht kerstmarkt Essen is een leuk uitje in de kerstperiode.

Categorieën: , .

Meer info

Dagtocht kerstmarkt Essen

Tijdens de dagtocht kerstmarkt Essen kunt u naast de kerstmarkt ook genieten van heerlijk eten. Na een paar uur kerstshoppen kunt u het beste naar de Rüttenscheider Strasse gaan. In deze straat, ten zuiden van het centrum, zitten veel goede restaurant gevestigd. Wanneer u alleen even iets wil drinken bent u hier ook op het goede adres. U heeft keuze uit veel verschillende soorten bars.

Busreis kerstmarkt Essen

Vanaf het laatste weekend van november biedt BBA Tours de busreis kerstmarkt Essen aan. U wordt met deze busreis naar de kerstmarkt in Essen per luxe touringcar naar de plaats van bestemming gebracht. Vroeg in de ochtend komen wij u ophalen bij de opstapplaats. Vervolgens vertrekken wij, eventueel via andere opstapplaatsen, naar kerstmarkt Essen. De geplande aankomsttijd voor de busreis kerstmarkt Essen is kwart voor 12. Na aankomst heeft u ruim de tijd om de gehele kerstmarkt te bekijken. Om kwart over 6 vertrekt de luxe touringcar weer terug naar Nederland waarna wij u weer bij de door u gekozen opstapplaats afzetten. Met de busreis kerstmarkt Essen van BBA Tours heeft u een leuk dagje uit.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Internationale bushalte J.F. Kennedylaan)
Eindhoven (Parkeerplaats Tongelreep)
Oosterhout (Ac Restaurant)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Foto drielandenpunt

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.