Onze nieuwe brochure is uit!

De afgelopen periode heeft BBA Tours speciaal voor u de leukste dagtochten en meerdaagse reizen voor het najaar- en winterseizoen samengesteld.

Klik op de foto om de brochure online te bekijken.

busreis formule 1 belgie
busreis formule 1 belgie

Busreis Formule 1 België Grand Prix

Altijd al eens de Formule 1 van dichtbij willen meemaken?
Geplande aankomst vroeg in de ochtend
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Einde middag retourvertrek
  • Inclusief Koffie/thee in de touringcar
  • Minimale aantal deelnemers: 30

Busreis F1 België Grand Prix

Altijd al eens de Formule 1 van dichtbij willen meemaken? BBA Tours organiseert op zondag 27 augustus een busreis naar het circuit Spa Francorchamps voor de Grand Prix van België vanaf diverse opstapplaatsen in Noord-Brabant

Programma:
In de nacht/ vroege ochtend vertrekken we met de bus vanaf de diverse opstapplaatsen in Noord-Brabant naar Spa-Francorchamps. We komen vroeg in de ochtend aan zodat u ruim de tijd heeft om een mooie plaats uit te zoeken en niets van de actie hoeft te missen. Naast de Formule 1 komen ook nog andere race classes zoals de GP2, GP3 en de Porsche Super cup in actie. We vertrekken aan het einde van de middag, na afloop van de Grand Prix, weer naar Nederland.

Prijs busreis formule 1 België:
Alleen vervoer:                   € 49,95 p.p.
Vervoer met staanplaats:  € 175,00 p.p.

Opmerking:
BBA Tours houdt zich het recht voor om routes en opstapplaatsen voor de busreis f1 spa te wijzigen. Opstaptijden worden uiterlijk 3 werkdagen voor vertrek per e-mail bekend gemaakt.
Tickets voor staanplaats zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Minimale aantal deelnemers: 30

 

Categorieën: , , .

Meer info

Dagtocht Formule 1 Belgium Grand Prix

Circuit Spa Francorchamps

De allereerste Formule 1-race in België vond plaats in 1950, op zondag 18 juni. Deze race werd door Juan Manuel Fangio gewonnen, die in een Alfa Romeo 158 reed. In de eerste 20 jaar werd de Grand Prix gereden op voornamelijk openbare weg, met een lengte van 14,08 kilometer. Tegenwoordig is het circuit de helft korter, namelijk 6,9 km, maar is het nog steeds het langste circuit in de Formule 1 wereld.

Dagtocht formule 1

Door de ligging van het circuit in de Ardennen is er veel hoogteverschil. Dit zorgt voor spannende baan en waarbij weersomstandigheden voor spannende wedstrijden kunnen zorgen. Maar niet alleen door het weer belooft het een spannende wedstrijd te worden, want er liggen grote kansen voor Max Verstappen op het gebied van Formule 1, mede dankzij de nieuwe regels. Vele Nederlandse fans staan Verstappen bij tijdens de race in Spa. Wil jij daar een van zijn? Verzeker jezelf dan nu van een plekje voor de dagtocht formule 1 België vanuit Brabant!

Opstapplaatsen in Nederland

Breda, Parkeerplaats Elleboog
Tilburg, Stappegoor
Den Bosch, Transferium Pettelaarpark
Eindhoven, Stationsweg

Reistip van de week!

Foto drielandenpunt

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.