Dagtochten BBA Tours

Momenteel is BBA Tours druk bezig speciaal voor u de leukste dagtochten voor het voorjaar en de zomer samen te stellen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele dagtochten.

Drielandentocht

Een compleet verzorgde dagje uit!
Geplande aankomst om 10.15 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 1x koffie/thee met vlaai
  • Koffietafel met kroket
  • Driegangen diner

Drielandentocht

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.

Na de koffie met Limburgse vlaai vertrekken we voor een onvergetelijke tocht door Drie Landen met ervaren gidsen. Via het Vijlener bos rijden wij met u een gedeelte van de Mergelland Route om daarna terug te keren bij de Wilhelminatoren voor een uitgebreide koffietafel met salade en kroket.

Omstreeks 13.30 uur vertrekken we naar België en Duitsland.

Grensovergang de Wolfhaag direct aan de voet van de Vaalserberg brengt ons door de voormalige Vrijstaat Moresnet. Dan rijden we over het plateau van Lontzen waar Limburgs bekendste riviertje de Geul ontspringt. Via de stad Eupen rijden we door het Hertogenwald naar de grenspost Muntzenich om dan in Nationaal Park Eifel via het dal van de Perlenau naar Kalterherberg met zijn beukenhagen en dalen te rijden. Daarna gaan we naar het Roerdal om nog een bezoek te brengen aan het stadje Monschau, waar u de tijd krijgt om het stadje te bezoeken.

Omstreeks 16.00 – 16.15 uur vertrekken we weer uit Monschau waar we via Konzen en de Himmelsleiter afdalen richting Aken en dan over Burtscheid en Vaalserkwartier terug keren in Vaals. Omstreeks 17.15 uur zijn we bij restaurant de Wilhelminatoren om deze unieke tocht door drie landen dan ook af te sluiten met een heerlijk drie gangen diner.

Categorieën: , , .

Meer info

Drielandentocht

Een prachtige Drielandentocht door een gedeelte van Zuid-Limburg, Belgische Oostkantons en Duitse Eifel.

Opstapplaatsen:

Breda (Parkeerplaats aan de Elleboog)
Tilburg (Stappegoor)
Tilburg (Wagnerplein)
Tilburg (Winkelcentrum Heyhoef)
Den Bosch (Transferium Petterlaar)
Eindhoven (Int. touringcarhalte J.F. Kennedylaan)
Waalwijk (NH hotel)

Reistip van de week!

Finish Tour de France